Обавештења

STEPin е-дукација

16/02/2022
...

Драги STEPin-овци

Овим путем вас позивамо да учествујете у онлине едукацији STEPin која је планирана да почне 02.03.2022. године на STEPin платформи. Циљ онлине едукације је да понуди нова знања и вештине у сектору за спорт особа са потешкоћама на један потпуно иновативан и поучан начин, а да тиме свим учесницима понуди једнаке прилике јачања њихових перспектива запошљавања.

Учешће на онлине едукацији је отворено за све из Босне и Херцеговине и Србије који желе стећи нове вештине или надопунити постојеће у раду са особама са потешкоћама у спорту, а то се посебно односи на спортисте са и без инвалидитета, тренере, спортске раднике, студенте факултета спорта и здравствених студија, и спортске ентузијасте.

Након успешно завршене онлине едукације, учесници ће добити дигитални сертификат, а најбољима ће бити понуђена прилика да учествују у практичним сесијама, где ће стећи и практично искуство у раду са особама са инвалидитетом.

Уколико сте заинтересовани за учешће у онлине едукацији STEPin, довољно је да доставите своју потврду у слободној форми на маил адресу: info@stepin.ba

Број учесника је ограничен, а рок за пријаву је 25.02.2022. године.